Politică

Giurgiu, din nou voluntar la Primărie

<p /><img src="documente/stories/07_iulie/27_ziua/06 mircia giurgiu zi de lucru la primarie rp 01.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul independent Mircia Giurgiu şi-a continuat ieri munca la Primăria Cluj-Napoca, în calitate de voluntar.

Mircia Giurgiu a lucrat în cadrul a două direcţii de specialitate: Direcţia Patrimoniu şi Evidenţa Proprietăţii şi Direcţia Urbanism. În cadrul discuţiilor cu reprezentanţii celor două direcţii s-a încercat găsirea unor soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii.

„La Direcţia Patrimoniu şi Evidenţa Proprietăţii s-a convenit ca până la începutul sesiunii parlamentare, de la 1 septembrie 2011, să fie pregătit un pachet de modificare a unor legi pentru a facilita munca funcţionarilor şi pentru a urgenta rezolvarea solicitărilor. De asemenea, la Direcţia Urbanism a continuat discuţia începută săptămâna trecută unde se încearcă pregătirea, până la 1 septembrie 2011, a unor modificări legislative care să ducă la scurtarea termenelor pentru cei care au nevoie de autorizaţie de construcţie”, a explicat Giurgiu prin intermediul unui comunicat de presă.


Munca deputatului ca voluntar la Primărie va continua şi săptămâna viitoare când vor fi abordate şi alte probleme punctuale semnalate de către cetăţeni.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter