Politică

Fostul CEC, transformat în KFC

<p><img src="documente/stories/07_iulie/27_ziua/05 cladiri oglinda str iuliu maniu rp 2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Lanţul de restaurante tip fast-food a oferit cel mai bun preţ la licitaţia publică cu strigare pentru spaţiul de peste 500 mp de pe strada Iuliu Maniu.</p>

Comisia de licitaţie a Primăriei Cluj-Napoca a deschis ieri ofertele depuse în vederea atribuirii contractelor de închiriere a mai multor spaţii cu altă destinaţie, aflate în proprietatea municipalităţii.

Deşi iniţial au fost scoase la licitaţie 15 spaţii, au fost închiriate doar cinci dintre acestea. Cele cinci spaţii care şi-au găist chiriaşi în urma licitaţiei cu strigare au fost râvnite de şapte ofertanţi. Este vorba despre: ABC Amalia, Direct Client Services SRL, Ramiram SRL, Pansodia SRL, Transilvania Development, Van 3 Construct SRL şi US Food Network SRL.


Chirii între 35 lei/mp/lună şi 88 lei/mp/lună

Valoarea chiriilor ce urmează să fie plătite Primăriei pentru spaţiile licitate este curpinsă între 35 lei/mp/lună şi 88 lei/mp/lună. Cea mai mare chirie, de 88 de lei/mp lunar va fi plătită de US Food Network SRL pentru spaţiul în suprafaţă de 534,93 metri pătraţi de pe strada Iuliu Maniu nr. 1. US Food Network SRL urmează să deschidă un restaurant KFC în fostul sediu CEC. Reprezentanţii lanţului de restaurante s-au “bătut” pentru acest spaţiu, printre altele, cu librăriile Cărtureşti. La polul opus, cei de la Van 3 Construct vor achita o chirie lunară de 35 de lei/mp pentru spaţiul de pe strada Bolyai nr. 4, în suprafaţă de 6,52 mp. Firma Ramiram a obţinut două spaţii, unde va deschide magazine alimentare. Pentru spaţiul de pe Calea Floreşti nr. 75-77, în suprafaţă de 64,69 mp, Ramiram va plăti lunar o chirie de 60 de lei/mp, iar pentru spaţiul de pe strada Horea nr. 6, de 93,90 mp, va plăti 50 de lei/mp.


Restaurant pe Horea 2

SC Transilvania Development intenţionează să deschidă un restaurant pe strada Horea nr. 2, într-un spaţiu în suprafaţă de 456 mp. Suma licitată este de 63 lei/mp/lună. Valoarea totală lunară pe care aceste spaţii o vor aduce ca venituri la bugetul local ajunge la 84.619,04 de lei, au anunţat reprezentanţii Primăriei clujene. Cele zece spaţii pentru care nu s-au depus oferte şi pentru care urmează să fie reluată licitaţia sunt: strada Avram Iancu nr. 9 – în curte, strada Einstein nr. 6 – parter, la stradă, strada Locomotivei nr. 1 – curte, subsol, strada Memorandumului nr. 8 – subsol, strada Andrei Şaguna nr. 12 – parter, la stradă, strada Decebal nr. 10 –  la stradă, strada I.M. Klein nr. 23 – la stradă, strada Petru Maior nr. 6-8 – subsol, strada Observator nr. 1-3 – mezanin, acces din mansardă, Piaţa Unirii nr. 2 – în curte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter