Politică

Consiliul Judeţean îşi schimbă luna aceasta “casa”

<p /><img src="documente/stories/08_august/03_ziua/05-sediul nou consiliul judetean rp 02.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Mutarea în noul sediu – de pe Calea Dorobanţilor – se va realiza până la finalul lunii august.

 

Consiliul Judeţean se va muta în casă nouă, pe Calea Dorobanţilor, în cursul acestei luni, după mai multe amânări cauzate în special de licitaţii.


Astfel, în acest moment se lucrează la partea de reţelistică, urmând ca mutarea să înceapă în circa două săptămâni.

“Cu siguranţă ne vom muta în noul sediu până la finalul lunii august. Vom începe în circa două săptămâni şi sperăm să reuşim să mutăm apoi totul până la finalul lunii”, a explicat Alin Iuga, şeful biroului de Relaţii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Cluj.


Amânări peste amânări

Deşi, la începutul acestui an, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, estima că mutarea ar putea avea loc în luna martie, aceasta a fost amânată din pricina contestaţiilor depuse la prima licitaţie pentru achiziţionarea de mobilier. Problema a fost rezolvată în cele din urmă abia în instanţă.


Se pregăteşte ceremonia pentru foştii preşedinţi

După ce se va instala oficial în noul sediu, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, are de gând să le înmâneze oficial diplomele de cetăţeni de onoare ai judeţului foştilor preşedinţi Victor Romulus Constantinescu, Ioan Rus, Şerban Graţian şi Marius Nicoară.


Vă reamintim că în luna aprilie a acestui an, consilierii judeţeni au aprobat un proiect privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al judeţului Cluj foştilor preşedinţi ai Consiliului Judeţean.

„Preşedinţilor Consiliului Judeţean Cluj din anul 1992 şi până în prezent le-a revenit misiunea de a promova şi apăra interesele judeţului Cluj şi ale locuitorilor pe care i-au reprezentat într-o perioadă caracterizată de reaşezarea întregului sistem economico-social după noi reguli specifice economiei de piaţă, dar şi de modificări fundamentale ale sistemului administrativ românesc, ale locului şi rolului tuturor instituţiilor şi autorităţilor publice în cadrul administraţiei publice”, a fost motivaţia care a stat la baza proiectului de hotărâre.


Înmânarea diplomei de „Clujean de Onoare” şi a plachetei realizate în acest sens celor patru foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean urmează să aibă loc în cadrul unor ceremonii publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter