Politică

Clujenii se tem că există o “listă neagră” a parcurilor

<p /><img src="documente/stories/08_august/01_ziua/03-loc spatiu fost teren de joaca pentru copii grigore alexandrescu rp 07.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />După ce Primăria a desfiinţat recent un loc de joacă din cauza reclamaţiilor vecinilor, clujenii se tem că şi alte parcuri vor avea aceeaşi soartă.

Recenta desfiinţare a spaţiului de joacă pentru copii de pe strada Grigore Alexandrescu din cartierul Mănăştur a stârnit reacţii în rândul clujenilor, care au început deja să îşi exprime nemulţumirea pe siteul www.domnuleprimar.ro.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca asigură însă că nu mai au în plan desfiinţarea altor locuri de joacă pentru copii.


Nu va fi desfiinţat niciun alt parc

Adriana Popescu-Ţigănea spune pe domnuleprimar.ro că persoanele în vârstă au început să facă petiţii pentru închiderea altor locuri de joacă. „Aflu cu surprindere că după desfiinţarea parcului din Grigore Alexandrescu toţi pensionarii sar cu petiţii să se închidă locurile de joacă pentru copii, inclusiv cel de pe strada Meziad. De ce, pentru că e gălăgie? Copiii din parc fac gălăgie ziua, sunt copii de la 6 luni la 10 ani în parc. Unde să mergem cu ei? Câtă gălăgie fac copiii? Poate aţi dori ca părinţii cu copii să stea doar în ghetouri, să nu fie nimeni deranjat, să fie totul capitonat?”, se întreabă Adriana Popescu.


Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca asigură că nu vor mai fi închise şi alte spaţii de joacă. „Nu avem în plan desfiinţarea altor locuri de joacă. Cei care au făcut sesizările se bazează pe recenta desfiinţare a parcului de pe Grigore Alexandrescu”, a explicat Andrada Rarău, de la Biroul de Presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Vă reamintim că locul de joacă de pe Grigore Alexandrescu a fost închis acum câteva zile după ce 69 de locatari din vecinătate s-au plâns de gălăgia făcută de tineri pe timp de noapte în spaţiul de joacă.


Clujenii spun că Poliţia nu îşi face treaba

Lucaciu Rareş, un alt clujean care a postat o sesizare pe site este de părere că poliţiştii nu şi-au făcut datoria cu privire la gălăgia din parcul de joacă de pe Grigore Alexandrescu. „Domnule primar, cum aţi putut aproba desfiinţarea parcului de pe Grigore Alexandrescu? Din cauză ca poliţia nu îşi face datoria şi unii pensionari supăraţi pe viaţă au semnat o hârtie pe care, am înţeles că sunt şi semnături false”, spune Lucaciu Rareş.


Andrada Rarău declară însă că lista cu toate semnăturile a fost parafată de preşedintele asociaţiei de locatari, iar cei care se regăsesc pe listă fără voia lor pot să facă plângere la Poliţie.

Numărul supăraţilor, mai mare decât al celor mulţumiţi


Florin Suciu, un locuitor de pe strada Grigore Alexandrescu, afirmă pe domnuleprimar.ro că sunt mai multe persoane supărate din cauza desfiinţării parcului decât al celor mulţumiţi. „Ne plângem că avem copii obezi şi care nu ştiu altceva decât televizor şi calculator şi când avem un parc de joacă îl distrugem. Sunt mai mulţi cei supăraţi pe dvs decât cei multumiţi pentru distrugerea parcului”, spune Florin Suciu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter