Politică

Ştefan Dimitriu este, din nou, preşedinte al Camerei de Comerţ

<p /><img src="documente/stories/08_august/09_ziua/08-stefan dimitriu conf camera de comert romexpo rp 19.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ştefan Dimitriu a fost reales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, după ce a fost singurul care şi-a înregistrat candidatura.

“Vrem să reuşim să mediem fondurile europene către mediul de afaceri, alături de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi să ridicăm standardul la complexul Expo Transilvania. Una dintre priorităţi este şi redobândirea proprietăţilor Camerei, cu ţinta principală sediul Prefecturii şi al Consiliului Judeţean”, a precizat fostul şi sctualul preşedinte al CCI.

Procesul de alegere a noului Colegiu de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj nu s-a desfăşurat fără perturbări, înregistrându-se şi o situaţie comică: vicepreşedintele Ion Constantinescu a sesizat că unii dintre cei aflaţi pe buletinul de vot nu şi-au achitat cotizaţia, situaţie în care n-ar fi avut dreptul să candideze, printre ei numărându-se şi Ştefan Dimitriu, preşedintele Camerei. După scurte discuţii momentul a fost depăşit, nici un nume nefiind şters de pe buletinul de vot, deşi nu s-a înţeles foarte clar dacă Ion Constantinescu avea sau nu dreptate.


Ştefan Dimitriu are şi o intensă activitate politică, a fost consilier local timp de trei mandate, preşedinte al PSD Cluj-Napoca, şef de campanii electorale, a demisionat din PSD în această primăvară, iar acum este preşedinte UNPR.

Ultimele Stiri
abonare newsletter