Sport

CFR se pregătește pregătește sezonul de primăvară în Spania

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/10/11 cfr cantonament.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Lotul echipei CFR Cluj a plecat joi spre Marbella, Spania, unde „feroviarii“ se vor pregăti pentru meciurile din prima parte a anului 2013.</strong>


Campionii își doresc să aibă un retur cât mai bună și speră că vor face o figură frumoasă în Europa League, unde vor întâlni pe Inter Milano, campioana Europei din 2010.

Elevii lui Paulo Sergio vor sta în cantonament aproximativ o lună, după care vor pleca la Milano, unde în 14 februarie vor da piept cu Inter Milano, în turul șaisprezecimilor de finală ale Europa League.
„Mergem să ne pregătim pentru retur și pentru dubla cu Inter. Va fi un stagiu de pregătire de o lună, vom disputa în jur de 7-8 partide amicale. Sper să fie o pregătire bună, jucătorii să fie sănătoși, să nu se accidenteze nimeni, am avut destule accidentări în acest sezon. Sper să facem două meciuri foarte bune cu Inter Milano. Sper să reușim să jucăm ca la Manchester și poate chiar să producem o surpriză “, a spus Iuliu Mureșan la plecarea spre Marbella.
Oficialul din Gruia a declarat că lotul de 36 de jucători este prea mare și că antrenorul Paulo Sergio ar vrea să rămână doar cu aproximativ 26 de jucători, astfel că nu se vor face achiziții până nu vor pleca unii fotbaliști. Mincă și Nuno Diogo se numără printre fotbaliștii rămași în afara lotului. Matías Aguirregaray nu se mai întoarce la CFR, întrucât oficialii clujeni nu au ajuns la un acord cu uruguayanul împrumutat de la Montevideo Wanderers.  Liviu Ganea  și Weldon se întorc la CFR, deși se specula că nu vor mai face parte din lot în 2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter