Sport

Baschetbaliștii au plecat în Serbia

Baschetbaliștii de la „U“ Bt Mobitelco au plecat spre Serbia, unde vor juca mai multe partide amicale.

Antrenorul Dorin Pintea a deplasat în Serbia următorul lot de jucători: Branko Cuic, Miljan Medvedj, Ivan Kuburovic, Boris Lalovic, Bogdan Pogăcean, Mirel Dragoste, Mario Lazăr, Alex Pop, Mihai Silvășan, Cătălin Baciu și Josh Sparks.
Tehnicianul clujenilor a declarat că nu este încă mulțumit jocul echipei, dar mai este timp de progres până la startul sezonului. „Mai avem de lucru la jocul de poziție, la relațiile dintre jucători și recuperări. Avem câteva probleme în lot. Kuburovic încă nu este refacut, Pogăcean a avut o infecție la măsea și în primele meciuri nu va juca. De asemenea, Hargrove a fost învoit și va pleca în SUA pentru că soția lui va naște. Toate echipele din Serbia sunt puternice, au forță în joc și sper că vor fi meciuri foarte utile pentru noi“, a declarat Dorin Pintea.

În această seară „U“ Bt Mobitelco va juca primul meci, la Pancevo, cu echipa locală Tamis. Miercuri, clujenii vor juca de la ora 20 cu Proleter Zrenjanin. Vineri, elevii lui Pintea vor da piept cu Mega Vizura, la Belgrad, iar sâmbătă vor juca cu KK Vrsac, la Vrsac.

Ultimele Stiri
abonare newsletter