Sport

Maratonul de tenis amator de la Cluj, la final

<p /><img src="documente/stories/06_iunie/28_ziua/09 maraton tenis.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />După patru zile, BCR Tenis Partener Platinum - Cupa Tenis Partener a ajuns la final.

La fel ca în în anii trecuţi, şi de această dată turneul Platinum de la Cluj a avut tablouri de joc impresionante la fiecare nivel: 32 de jucători la nivelul 5, câte 64 la 6 şi 7, 16 la 8 şi 12 la nivelul 9. Dacă în primele două zile programul a decurs normal, cumulând peste 60 de meciuri pe zi, sâmbătă ploaia a pus probleme, din cele 72 de meciuri programate desfăşurându-se doar 12. Duminică însă s-au putut desfăşura restul întâlnirilor. Numărul mare de terenuri puse la dispoziţie de baza Winners Tennis Club a uşurat sarcina organizatorilor, permiţând încheierea la timp a maratonului de tenis amator.

Dacă joi jucătorii s-au acomodat cu terenurile, clubul şi adversarii, vineri ei au intrat serios în competiţie. Sâmbătă, ploaia a întrerupt meciurile şi i-a dus pe mulţi dintre tenismeni în sală, la tenis de masă. Duminică, ziua cu cele mai multe partide, au fost desemnaţi campionii. Şi nu doar cei din turneul BCR Tenis Partener, ci şi cei din competiţia BCR Tenis10 – Cupa Erste Asset Management, dedicată copiilor între 4 şi 10 ani, în care toţi au fost câştigători.


La BCR Tenis Partener, la nivelul 5, Florin Neacşu l-a învins pe Andrei Stan, scor 6-2, 6-1 în finală. În proba de nivel 6, finala a fost câştigată de Attila Gheorghe Bu, scor 6-3, 6-1, împotriva lui Matei Boilă. În finala de la nivelul 7 s-a impus Alexandru Teioşanu, cu 6-4, 6-4, adversar fiindu-i Istvan Vincze. Medalia de campion la nivelul 8 a fost câştigată de Alin Lazăr, care şi-a adjudecat finala în fata lui Dan Topor cu 6-2, 4-6, 10-5. La nivelul 9, în ultimul act au stat faţăa în faţă Alexandru Jecan şi Alessandro Hamuth, victoria revenindu-i primului cu 6-3, 6-2.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter