Actualitate

Oana Carmen Bozga își lansează discul de debut „Sângură-s, Doamne, pă lume…”

<p /><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/13/oana bozga.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />În a treia zi de Paşti, iubitorii de folclor sunt invitaţi la lansarea albumului de debut al tinerei interprete de muzică populară Oana Carmen Bozga, „Sângură-s, Doamne, pă lume…”.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, marţi, 17 aprilie 2012, de la ora 18, în cadrul unui spectacol care va beneficia de o serie de invitaţi speciali. Potrivit organizatorilor, publicul va avea parte nu doar de un spectacol de folclor, ci şi de o surpriză deosebită pentru un spectator, un norocos participant la tombola care va fi organizată cu acea ocazie.

Potrivit programului, mai multe nume importante ale muzicii populare româneşti au dorit să fie alături de colega lor debutantă: Marius Ciprian Pop (care va prezenta spectacolul), Ionuţ Fulea, Mariana Deac, Dinu Iancu Sălăjanu, Traian Jurchelea, precum şi un coleg de cîntec din generaţia tinerei soliste, Paul Mihai Morar. Acompaniamentul va fi asigurat de un grup instrumental condus de dirijorul şi violonistul Ovidiu Barteş.

Discul care va fi lansat cu această ocazie a apărut la Casa de discuri „Glas Transilvan” din Cluj-Napoca și conţine 14 piese, compoziţii proprii ale interpretei, dar şi cîntece din zonele Codru, Someş şi Sălaj. Biletele pot fi cumpărate de la agenţia de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter