Actualitate

Nicoară n-a avut curaj să intre la jurământul lui Emil Boc

<p><img src="documente/stories/2012/06_iunie/25/01-marius nicoara usl _sc_09.jpg" border="0" style="float: left; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a stat vreme de câteva zeci de minute în mașină, pe aleea care duce spre intrarea în parkingul Primăriei.</p>

Nicoară, care a fost unul dintre contracandidații lui Emil Boc în campania pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, nu s-a împăcat se pare cu gustul înfrângerii. Deși, în calitate de senator și președinte al organizației județene a PNL, putea participa la ceremonia de constituire a Consiliului Local ales la 10 iunie – eveniment la care a luat parte și Horea Uioreanu –, Nicoară a ales să stea la volanul Mercedesului său S, la ușa din spate a Primăriei.
Vă reamintim că, în urma alegerilor locale din 10 iunie, potrivit datelor finale ale BEJ Cluj, Emil Boc a redevenit primar al Clujului cu 53.674 de voturi (40,61%), în timp ce Marius Nicoară (USL) a obţinut 52.251 de voturi (39,53%), diferenţa dintre cei doi fiind astfel de 1.423 voturi.
Nicoară nu s-a împăcat cu înfrângerea, a acuzat o fraudă electorală „de proporții” și, zilele trecute, a contestat în Justiție decizia prin care a fost validat mandatul de primar al lui Emil Boc.
Marius Nicoară a ratat astfel ocazia să îl felicite pe Emil Boc, așa cum, probabil, fostul și actualul primar ar fi făcut îl locul lui.

Ultimele Stiri
abonare newsletter