Actualitate

Fotografii-spion cu Dacia Logan II

<p><img src="documente/stories/2012/06_iunie/25/07--new-dacia-logan-second-generation-1080p-4.jpg" border="0" style="float: left; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Versiunea pentru producție va intra în scenă, cel mai probabil, în luna martie a anului viitor, la Salonul Auto de la Geneva.</p>

Dacia Logan este un proiect care a debutat în 2004 prin care Renault a vrut să ofere românilor un autoturism low-cost. Datorită preţului său redus şi a robusteței sale, Logan a devenit extrem de popular, nu doar în România, ci şi în străinătate, pe lista pieţelor pe care maşina s-a bucurat de succes fiind, de exemplu, și Germania.

Vehiculul a suferit deja un prim facelift, dar acesta a fost unul minor iar Renault a decis să apese pedala de accelarație de acceleraţie pentru a dezvolta a doua generatie a Loganuluo. Fotografii spioni ai publicației „autoevolution” au întâlnit recent un vehicul Logan II de încercare, care părea să fie pregătit de producţie. Cu toate acestea, vehiculul a fost integral acoperit cu o husă, astfel încât nu pot fi prezentate mai multe detalii.
A doua generaţie a Logan va fi susţinută de o platforma Renault Fluence, ceea ce înseamnă că va fi chiar mai generos în termeni de spaţiu interior şi că va veni cu o tehnologie serios actualizată.
În ceea ce priveşte stilul, acesta promite să fie tot ceea ce iniţial nu s-a putut. Veţi vedea, atunci când a fost creat primul Logan, Renault a trimis un designer scoțian în România pentru a înţeleage tradiţiile şi preferinţele locale astfel încât acestea să se regăsească în designul auto. Cu toate acestea, rezultatul a fost mai puţin plăcut, afirmă reporterul autoevolution, „astfel încât nimeni nu a fost mulțumit cu designul pe care îl are Loganul”.
Loganul este pregătit pentru a ajunge la Paris Motor Show în această toamnă, ca un concept, cu versiunea de producție, probabil, pregătită să intre în scenă în luna martie a anului viitor, la Salonul Auto de la Geneva.

Ultimele Stiri
abonare newsletter