Actualitate

Tabără pentru copii la Casa Tranzit

<p /><strong>Î<img src="documente/stories/casa tranzit_01.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />ntre 3 şi 8 septembrie, la Casa Tranzit, va avea o tabără de comunicare multiculturală pentru copii.</strong>

În perioada 3-8 septembrie, Fundaţia Tranzit organizează cea de-a X-a ediţie a Programului educaţional de comunicare multiculturală, eveniment ce va avea loc la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

Programul constă într-o tabără la care vor putea participa un număr de 30 de copii (atât români, cât şi maghiari, romi sau de altă etnie) cu vârsta între 7 şi 14 ani. Aceştia vor fi împărţiţi în două grupuri de câte 15 persoane şi vor participa la diferite activităţi de creaţie artistică. Vor exista patru ateliere, axate pe următoarele domenii: un atelier de jonglat, unul de lucru manual, un atelier vizual şi un atelier de dans contemporan.

Fiecare dintre cele două grupuri va fi condus de o pereche de animatoare/moderatoare. Pe lângă aceasta, fiecare atelier în parte va fi condus de coordonatori din diferite domenii artistice. Tabăra va începe luni, 3 septembrie şi se va ţine zilnic, între orele 9.30 şi 17.30, până vineri, 7 septembrie, inclusiv. În tot acest timp, copiii ce vor participa la tabără vor servi împreună micul dejun şi prânzul, oferite de către organizatori.

Un proiect realizat cu sprijinul Guvernul României, Departamentul pentru Relaţii Interetnice, tabăra se va încheia sâmbătă, la ora 12. Atunci va avea loc festivitatea de închidere, dublată de o expoziţie compusă din lucrările realizate de copii pe perioada taberei. Contribuţia participării în tabără este de 60 de lei, suma urmând să fie folosită pentru cumpărarea materialelor necesare pentru atelierele din cadrul taberei. În cazul în care dintr-o familie participă mai mulţi fraţi, se va acorda o reducere. De asemenea, copiilor provenind din familii dezavantajate li se va acorda participare gratuită.

Copii vor putea fi înscrişi atât prin telefon, la numărul 0737.520.854, cât şi personal, vizitând biroul Fundaţiei Tranzit (str. Gheorghe Bariţiu, nr. 16), zilnic, între orele 10:00 şi 14:00. De asemenea, prin mail, la una din adresele office@tranzithouse.ro sau magyarinoci@yahoo.com. Ultima zi de înscriere este 31 august.

Ultimele Stiri
abonare newsletter