Actualitate

Bilete la promoţie pentru concertul Scorpions

<p />Fanii trupei Scorpions pot achiziţiona bilete mai ieftine cu 15% la concertul trupei din 9 iunie, anunţă organizatorii, Project Events, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Astfel, oricine cumpără în perioada 10-13 martie un bilet la gazon A sau gazon B de la casa de bilete din Unirea Shoping Center sau online de pe www.biletoo.ro are ocazia să intre în 'promoţia săptămânii' şi să-şi achiziţioneze tichetul la un preţ scăzut.

În cadrul acestei promoţii vor fi puse în vânzare 500 de bilete împărţite pentru cele două categorii - 250 bilete la gazon A şi 250 bilete la gazon B.

Preţurile biletelor sunt 128 lei preţ întreg - gazon B sau cu reducere 108,8 lei, 190 lei preţ întreg - gazon A sau cu reducere 161,5 lei, 265 lei - Golden Circle şi 350 lei pentru tribună.

Scorpions şi-au anunţat retragerea glorioasă din rândul greilor rock-ului printr-un turneu gigant 'Get Your Sting and Blackout World Tour', început în 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfârşitul anului 2012.

Începând din 7 iunie, Zone Arena din Bucureşti se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formaţiei Scorpions. Pe 9 iunie, românii sunt aşteptaţi să fredoneze alături de artişti 'Wind of Change'‚ 'Still Loving You' şi alte hituri ale trupei.

Membrii Scorpions vor ajunge la Bucureşti cu două zile înainte de concert, cu un avion particular din Budapesta, urmând ca la aeroport să fie aşteptaţi de cinci limuzine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter