Actualitate

Concurs înşelător cu paste făinoase

<p>În urma mai multor reclamaţii venite din partea consumatorilor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj, a realizat un control la operatorii economici care vând paste făinoase sub marca Arnos.</p>

Reclamaţiile vizau o campanie înşelătoare în sensul în care consumatorii înţelegeau că toate produsele aflate pe raft la vânzare conţin bani. “În fapt, până în prezent nu s-a putut dovedi, cel puţin la nivelul judeţului Cluj, că vreo persoană a câştigat o sumă de bani. Nu se cunoaşte suma oferită drept premiu la nivelul judeţului Cluj. Am solicitat documente în acest sens operatorului economic, urmând a le primi în cel mai scurt timp”, a declarat Mircea Radu, comisar şef al CJPC Cluj.

După intervenţia CJPC Cluj, producătorul a schimbat o parte din regulamentul concursului, completând regulile campaniei cu materiale informative noi. Conducerea CJPC Cluj atrage atenţia că bacnotele de tip 100 lei, prezente în pungile de paste nu sunt reale şi sunt doar materiale de propagandă.


Cazul a fost transmis spre analiză şi decizie şi Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor deoarece firma Arnos nu are puncte de lucru în Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter