Actualitate

Elevii a două şcoli clujene, în finala Festivalului Mondial al Creativităţii de la San Remo

<p>Municipiul Cluj-Napoca va fi reprezentat în finala Festivalului Mondial al Creativităţii în Şcoli, care se va desfăşura la San Remo (Italia), între 6 şi 10 aprilie, de elevii Liceului de Arte Plastice 'Romulus Ladea' şi ai Şcolii Elf.</p>

Trei elevi de la Liceul de Arte Plastice din Cluj-Napoca - Sandra Doja, Andrei Sclifos şi Veronica Tarcea - s-au calificat în finala marii competiţii şcolare. Juriul secţiunii Pictură al Festivalului a fost impresionat de lucrările cu care cei trei tineri clujeni s-au înscris în concurs. Tema din acest an propusă competitorilor liceeni la secţiunea Pictură este 'Imigrarea'.

Cea de-a doua unitate de învăţământ calificată în concursul de la San Remo, la secţiunile 'Eurotheatre' şi 'School Movie Festival', este Şcoala Elf. Echipa de teatru în limba engleză, alcătuită din 22 de elevi, va prezenta spectacolul cu piesa 'Pocahontas - the Princess of Peace' şi filmul 'The call of the City'. Ilustraţia muzicală a piesei şi a filmului, pe versurile scrise împreună cu membrii echipelor de teatru şi cinematografice, aparţine profesorului de limba engleză Dan Leonard.

Ultimele Stiri
abonare newsletter