Actualitate

Monica şi Irinel Columbeanu, despărţire cu scandal

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/15_ziua/monica-irinel-columbeanu.jpg" border="0" alt="monica si irinel columbeanu" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Monica şi Irinel Columbeanu au fost audiaţi ieri după ce în weekend au depus amândoi plângeri la poliţie unul împotriva celuilalt.</p>

Cei doi s-au acuzat reciproc de tâlhărie din cauza unui Bentley despre care amândoi susţin că le aparţine

Monica Columbeanu a depus două plângeri la poliţie, sâmbătă seară, pentru loviri şi alte violenţe, susţinând că ar fi fost agresată de agenţii de pază de la Izvorani, dar şi pentru tâlhărie, arătând că Irinel Columbeanu nu îi permite să ia autoturismul Bentley.


La rândul său, Irinel Columbeanu a depus plângere, duminică seară, acuzând-o pe soţia sa de tentativă de tâlhărie, legat tot de autoturismul Bentley, despre care susţine că i-ar aparţine lui, dar şi de tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Monica Columbeanu a depus, sâmbătă seară, o plângere la Poliţia din Snagov, în care acuză că a fost agresată şi tâlhărită de angajaţii de la Izvorani, atunci când a încercat să-şi recupereze lucrurile, autoturismul marca Bentley şi să-şi vadă fetiţa, potrivit stirileprotv.ro. După acest incident, Monica Columbeanu s-a prezentat la IML, pentru un certificat medico-legal. Totodată, a mers şi la Spitalul „Floreasca“, unde i-au fost făcute diverse radiografii.


Irinel Columbeanu a respins acuzaţiile că i-ar fi interzis Monicăi să-şi ia lucrurile, el spunând că la poartă a lăsat un proces verbal cu toate lucrurile pe care aceasta le poate lua din vila de la Izvorani, lucruri care sunt ambalate în saci. El a precizat că este vorba despre haine, DVD-uri, cărţi, precum şi alte obiecte personale.

Totodată, el a spus că Monica ar fi vrut să ia ilegal autoturismul Bentley, despre care susţine că ar fi fost cumpărat din banii ei. „Din ce mi-au povestit oamenii mei, a venit foarte nervoasă, a făcut un circ şi o ţigănie şi am auzit că la plecare, după această scenă de circ ieftin, a lăsat o pungă pentru copil“, a spus Irinel, adăugând că soţia „s-a furişat“ pe proprietatea de la Izvorani.


Monica Columbeanu a cerut divorţul de Irinel Columbeanu, primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie. În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu. Separat, printr-o ordonanţă preşedinţială, aceasta a solicitat şi custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani. Cererea i-a fost respinsă de Judecătoria Buftea, recursul urmând să fie judecat la Tribunalul Bucureşti, tot în 21 martie. Între timp, Irinel a acuzat-o pe Monica de agresiune faţă de Irina şi a cerut instanţei decăderea ei din drepturile părinteşti. De asemenea, Irinel a revocat actul de donaţie privind un imobil din Calea Victoriei şi i-a cerut soţiei sale să plece, ceea ce ea a şi făcut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter