Actualitate

„Bună! Ce faci?” rulează în SUA şi Germania

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/07_ziua/12-buna-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Comedia „Bună! Ce faci?” devine „Hello! How Are You?” în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Washington DC.</p>

 

Pe 8 şi 9 aprilie, filmul lui Alexandru Maftei va fi proiectat în cadrul celei de-a 25-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Washington D.C. – „Filmfest DC”, care va avea loc între 7 şi 17 aprilie. Tot pe 8 aprilie, filmul va rula şi la Wiesbaden, în Germania.


 

La câteva zile după ce a rulat la Cleveland, Ohio, comedia romantică „Bună! Ce faci?” face o oprire în capitala Statelor Unite, Washington D.C. „Filmfest DC” este un eveniment cu tradiţie în oraşul american, care adună în fiecare an câteva dintre cele mai interesante titluri de pe ecranele internaţionale. Tot pe 8 aprilie, „Bună! Ce faci?” va fi proiectat la Festivalul Filmului din Europa Centrală şi de Est - „goEast”, care se desfăşoară în Germania, la Wiesbaden, între 6 şi 12 aprilie. „Bună! Ce faci?” este prezentat în secţiunea Highlights, rezervată câtorva dintre cele mai premiate sau mai populare producţii din 2010 - 2011. Regizorul Alexandru Maftei va asista la proiecţie şi se va întâlni cu publicul german, graţie sprijinului Institutului Cultural Român din Berlin.


Comedia romantică are ca protagonişti doi soţi care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Fiecare îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit perechea. Nici unul nu bănuieşte însă că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Rolurile celor doi soţi sunt interpretate de Ionel Mihăilescu şi Dana Voicu, iar scenariul, inspirat de o ştire publicată în „Dilema Veche”, îi aparţine Liei Bugnar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter