Actualitate

Lună plină de evenimente la Şcoala Populară de Artă

<p />Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca organizează în această lună o serie de evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale.

Cursuri de încondeiat ouă, spectacole de muzică modernă şi populară, concerte de pricesne, expoziţii de icoane, toate aceastea îi aşteaptă pe clujeni la Şcoala Populară de Arte, până în apropierea Sfintelor Sărbători de Paşti.

 


Astăzi, începând cu ora 18, la Şcoala de Artă va avea loc un spectacol de muzică uşoară, dans modern şi dans contemporan, coordonat de Melinda Moga şi Mihai Ghircoiaş.

Apoi, luni, la Casa de Cultură Câmpia Turzii va avea loc un concert de pricesne, pregătit de secţia canto muzică populară Cluj-Napoca, coordonată de Ana Strîmturean. Marţi, de la ora 17, la Şcoala de Arte va avea loc concertul de Paşti intitulat “Bucuria copiilor”, destinat copiilor din centrele de plasament, iar miercuri, tot la Şcoala de Arte va avea loc spectacolul de teatru “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, organizat de trupa de teatru “Arca lui Noe”. Joi, cu ocazia apropierii sărbătorilor de Paşte, începând cu ora 17, la Şcoala Populară de Arte va avea loc un “Concert de pricesne”, iar în deschiderea concertului, la ora 16.30, la sediul Galeriei “55”, va avea loc expoziţia de icoane pe sticlă “Icoana..... parte din suflet”, în cadrul căreia vor expune cursanţii secţiei Iconografie. În ziua următoare, de la ora 17, în Sala “Şantier” va avea loc un spectacol de muzică uşoară realizat de cursanţii secţiei canto muzică uşoară, acompaniat de către formaţia “ÆLIED”. De altfel, pe parcusul întregii săptămâni viitoare, între orele 17-19 va avea loc un curs de încondeiat ouă, susţinut de către meşterul popular Claudia Bodnar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter