Actualitate

BEST organizează un nou târg de joburi pentru studenţi

<p />Organizaţia studenţească BEST Cluj-Napoca organizează, în perioada 11-15 aprilie, la Universitatea Tehnică, cea de-a XVII-a ediţie a evenimentului de carieră JobShop.


”Evenimentul doreşte să reunească cei trei factori necesari dezvoltării forţei de muncă specializate: studenţii, universitatea şi companiile şi se doreşte a fi un spaţiu sinergic, unde cele trei entităţi fac schimb de experienţă şi informaţii. Studenţii pot afla care sunt companiile dornice să îi angajeze, companiile au ocazia de a sta faţă în faţă cu viitorii angajaţi, iar universitatea, care asigură rolul de legătură între cele două părţi, are oportunitatea de a se ajusta nevoilor pieţei”, au precizat organizatorii.
În cadrul evenimentului, studenţii îşi pot găsi, timp de două zile, pe 13 şi 14 aprilie, atât locuri de muncă, cât şi companii care oferă internship-uri sau locuri pentru practică.

La ediţia din acest an a evenimentului şi-au anunţat participarea peste 30 de companii, printre care Nokia România, Continental AG România, Property Shark.

JobShop este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţii şi absolvenţii din România, fiind dezvoltat de organizaţia BEST în trei dintre cele mai mari centre universitare din ţară - Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Evenimentul va avea loc într-un cort special amenajat în curtea Universităţii Tehnice din Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter