Actualitate

Bărcile şi hidrobicicletele au revenit în Parcul Central

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/19_ziua/03-barci-si-hidrobiciclete.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Clujenii se pot plimba zilnic cu cele 17 bărci şi hidrobiciclete de pe lacul din Parcul Central, între orele 11 şi 19.</p>

 

Primăria a pus la dispoziţia clujenilor lacul din Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, care a fost din nou amenajat, astfel încât aceştia să se poată plimba cu bărcile şi hidrobicicletele (simple sau în formă de lebede). Potrivit informaţiilor oferite de municipalitate, tarifele au fost menţinute la nivelul celor de anul trecut. Pentru o plimbare de 30 de minute, preţurile sunt diferenţiate în funcţie de vârstă şi de mijlocul de transport. Astfel, copiii plătesc 4 lei pentru o plimbare cu barca şi 5 lei pentru una cu hidrobicicleta, în timp ce adulţii achită 8 lei, respetiv 10 lei pentru aceste activităţi. În total, sunt puse la dispoziţia clujenilor 17 astfel de mijloace pentru petrecerea timpului liber pe lac, din care şase bărci şi 11 hidrobiciclete.


Bărcile şi hidrobicicletele pot fi închiriate zilnic, între orele 11.00 şi 19.00. Lacul din Parcul Central este administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP), instituţie aflată în subordinea Consiliului Local Cluj-Napoca.  M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter