Actualitate

Schwarzenegger ar putea candida pentru preşedinţia UE

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/20_ziua/arnold_schwarzenegger_mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Arnold Schwarzenegger ar putea candida la preşedinţia Uniunii Europene (UE), a anunţat ieri presa americană.</p>

 


La 63 de ani, fostul “Mister Univers”, de origine austriacă, se gândeşte la viitorul său politic, iar anturajul său l-a sfătuit să revină în Europa, pentru a candida la preşedinţia Uniunii, potrivit revistei Newsweek. “În viitorii ani, UE va trebui să-şi găsească un preşedinte de mai mare anvergură, cineva capabil să unească Europa”, a declarat revistei Terry Tamminen, fost şef de cabinet al lui Schwarzenegger.
”Francezii nu vor dori un german, iar germanii nu vor dori un italian. Dar dacă ar alege mai degrabă un european plecat în SUA, resuscitând viziunea unui Washington sau a unui Jefferson într-o Europă nouă şi unită?”, a adăugat Tamminen, fără a-l numi explicit pe fostul său şef.
Între timp, Arnold Schwarzenegger va reveni pe ecrane. La începutul lui aprilie, el a prezentat, la Cannes, “The Governator”, un desen animat care-l înfăţişează ca supererou, realizat în colaborare cu Stan Lee, creatorul Hulk, Thor, Spiderman şi altor X-Men.

Ultimele Stiri
abonare newsletter