Economie

Dacia a lansat modelul în serie limitată Sandero Stepway 2

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/30/04-sandero st2.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Modelul este disponibil în trei variante de motorizare, cu preţuri de la 9700 euro.</p>

Dacia a lansat, joi, în România, modelul în serie limitată Sandero Stepway2, prezentat la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva şi disponibil în trei variante de motorizare, cu preţuri de la 9.700 euro, cu TVA inclusă, a anunţat constructorul auto.

Astfel, preţurile sunt de 9.700 euro pentru motorizarea 1,6 litri cu 85 CP, de 10.250 euro pentru motorizarea 1,6 litri şi 105 CP şi de 11.700 euro pentru un motor diesel de 1,5 litri dCI şi 90 CP. La interior, noua versiune propune materiale noi şi două tipuri de ambianţe, care se diferenţiază prin culorile dominante - gri sau roşu.

Sandero Stepway2 are consola centrală, conturul indicatoarelor, ornamentul volanului, centurile de siguranţă faţă şi spate, broderiile tapiţeriei, broderiile covoraşelor vopsite fie în „gris brilliant”, fie în „rouge metallise satine”. Clienţii pot opta gratuit pentru unul dintre cele două interioare disponibile.

O altă noutate în gama Sandero Stepway este disponibilitatea pachetului Piele. Aceasta include piele naturată pe partea centrală a scaunului, combinată cu piele ecologică pe laterale şi spatele scaunului. Pachetul Piele include şi un volan îmbrăcat în piele. La capitolul tehnologie, modelul este oferit alături de un nou Radio CD cu MP3 şi satelit de comandă pe volan, sistemul audio integrând o priză jack, o mufă USB şi o conexiune Bluetooth.

Paleta de culori disponibilă pe Dacia Sandero Stepway2 primeşte o nouă nuanţă, bru cajou, întâmpinată cu succes în gama Duster. Gama de motorizări a fost extinsă prin introducerea motorizării 1.6 16V de 105 CP.

Modelul va înlocui seria limitată anterioară Sandero Stepway 1, care va ieşi din fabricaţie.

Automobile Dacia a vândut anul trecut 343.233 de automobile la nivel mondial, rezultat apropiat de cel din anul 2010. În România, Dacia a vândut anul trecut 30.867 de autovehicule, în scădere cu 15,9% faţă de numărul vehiculelor comercializate în 2010.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter