Politică

PSD Cluj: „Guvernul trebuie să rezolve revendicările medicilor de familie”

<p> </p> <p />Social democraţii clujeni îl „somează” pe premierul Emil Boc să rezolve „imediat” revendicările medicilor de familie.

 

Reprezentanţii PSD Cluj sunt de părere că premierului „îi convine” situaţia creată cu medicii de familie pentru că „face economii pe spatele românilor puşi să îşi plătească medicamentele şi consultaţiile”.


„Îl somăm pe Emil Boc să aibă dialog cu medicii de familie, să dea curs solicitărilor. Este vorba de 50 de milioane de euro, bani pe care guvernul îi găseşte întotdeauna pentru ministerul Elenei Udrea, pentru un judeţ pedelist, o telecabină sau o fântână cântătoare. USL este solidară atât cu medicii, cât şi cu pacienţii, pentru că, dacă se vrea, există soluţii imediate pentru rezolvarea problemelor”, explică, într-un comunicat de presă, liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Potrivit social democraţilor clujeni, singurul demers pe care l-au făcut Guvernul şi CNAS a fost “să declanşeze o campanie de denigrare a medicilor de familie pentru că CNAS decontează doar preţurile medicamentelor deja aprobate şi nu reţetele cu medicamentele cele mai scumpe”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter