Politică

Consiliul Local dă bani pentru performanţele echipelor de baschet şi handbal

<p><img src="documente/stories/06_iunie/10_ziua/bani.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; float: left;" />Consilierii locali vor lua în discuţie, în şedinţa ordinară de marţi, un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 350000 de lei pentru performanţele obţinute în acest sezon de sportivii clujeni.</p>

 

„Anii trecuţi a fost vremea fotbalului, iar acum se pare că a venit rândul sporturilor de sală. Prin urmare, am decis să iniţiez un proiect de hotărâre pentru cei care au dus numele de Cluj-Napoca pe culmi mai înalte din punctul de vedere al sportului. Este vorba despre alocări de sume. Echipa de handbal feminin de la «U» este vicecampioană, iar cea de handbal masculin a participat în cupele europene. Fiecare echipă va primi câte un miliard de lei vechi, iar cei de la «U» Mobitelco vor primi 1,5 miliarde de lei vechi pentru că au obţinut titlul de campioană naţională”, a spus primarul Sorin Apostu.


De asemenea, tot în şedinţa de marţi, consilierii locali vor discuta şi un proiect privind alocarea sumei de 40.000 de lei pentru crearea unui muzeu sportiv al clubului Universitatea. “La solicitarea clubului «U», pentru a crea un muzeu legat de istoria clubului, Consiliul Local va participa cu suma de 40.000 de lei. Am înţeles că acesta va fi amenajat în incinta stadionului. Am primit o solicitare în acest sens şi am răspuns pozitiv”, a mai adăugat primarul. M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter