Politică

PSD Cluj: „Peste 3 milioane lei aruncaţi pe apa Someşului”

<p><img src="documente/stories/06_iunie/10_ziua/plaja somes.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Social democraţii clujeni consideră că Primăria Cluj-Napoca “risipeşte banii cetăţenilor” prin modul în care gestionează amenajarea plajei de pe râul Someş, din zona cartierului Grigorescu.</p>

 

 


Reprezentanţii PSD Cluj sunt nemulţumiţi de balustradele de pe malul râului, înlocuite parţial din fondurile primăriei, dar şi de calitatea proastă a pistei pentru biciclişti şi a aleii pietonale. „«Plaja lui Boc» a costat mult din start, peste 3 milioane de lei, şi s-a degradat în scurt timp, nisipul a dispărut, fiind luat de ape, balustradele de pe maluri sunt ruginite, apa este murdară, iar din promisiunea primăriei legate de plimbările cu barca nu s-a ales nimic. Zona este un pericol pentru sănătatea cetăţenilor în special a copiilor care se aventurează să o viziteze”, a declarat ieri senatorul PSD Alexandru Cordoş.

La rândul său, vicepreşedintele PSD Cluj, Aurelia Cristea susţine că amenajarea s-a făcut fără consultarea unor specialişti în domeniu şi că „efectele sunt acum vizibile”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter