Sport

„U“ își va prezenta astăzi lotul

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/07_iulie/17/08 17 u prezentare.jpg" border="0" align="right" />FC Universitatea Cluj va prezenta astăzi locul de jucători cu care abordează sezonul 2012-13, evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia.</strong>

„Studenții“ au încheiat foarte modest stagiul de pregătire din Austria, dar peste câteva zile vor debuta în Liga 1.
Universitatea a anunțat pe siteț-ul oficial că astăzi va avea loc prezentarea lotului de jucători pentru sezonul 2012-13, la ora 12 la Grand Hotel Italia, din cartierul Bună Ziua.
Oficialii „șepcilor roșii“ așteaptă ca la eveminemt să fie prezenți și reprezentanți ai autorităților locale: „Sunt invitați să ni se alăture, de la ora amintită, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca și autoritățile orașului nostru care susțin sportul și fenomenul „U“ Cluj“, se arată în comunicat.
Universitatea Cluj a încheiat extrem de slab cantonamentul din Austria, reușind să înscrie un singur gol în cele cinci amicale jucate. Elevii lui Claudiu Niculescu nu au câștigat nici o partidă în stagiul de pregătire. „Studenții“ au remizat, 0-0 cu Pasching și Skenderbeu, și au fost învinși de Legia Varșovia, SV Grodig (ambele 0-1) și Dukla Praga (1-3). Acest din urmă meci a consemnat primul și singurul gol marcat de „alb-negri“ în Austria, autorul reușitei fiind nou sositul Gafița. „Studenții“ au avut câteva zile libere, iar de duminică au reluat antrenamentele la Cluj.

„U“ deschide sezonul 2012-13

„Alb-negrii“ vor juca în chiar primul meci al sezonului, vineri, de la ora 18.30, în deplasare la Pandurii Târgu Jiu. Claudiu Niculescu a declarat că spera ca în această săptămână să mai fie transferați încă 2-3 jucători, câte unul în fiecare comportiment. Tehnicianul clujean a folosit în cantonamentul din Austria următorii jucători: Matache, Boşneag (portari), Nicola, Szilagyi, Cucui, Grozav, Erico, Bras, Ciupe, Adrian Popa (fundași), Iancu, Marius Rusu, Păcurar, Gafiţa, Rogozan, Paulinho, Santiago, Firţulescu, Pătraşcu, Vasile Gheorghe (mijlocași), Cleiton, Alex Dos Santos, Drăghici, Voican, V. Dinu (atacanți). Acestora li s-a alăturat și Dorinel Popa, revenit de la Petrolul Ploiești.



Ultimele Stiri
abonare newsletter