Sport

Start de sezon pentru „U“ BT Mobitelco

„U“ BT Mobitelco va debuta astăzi în sezonul competițional 2013-14. Clujenii vor juca în Cupa României, în deplasare cu SCM „U“ Craiova.

Baschetbaliștii clujeni încep noul sezon cu moralul ridicat, după ce în weekend au reușit să se impună în turneul amical Cluj City Cup. Elevii lui Dorin Pintea pornesc astăzi la drum în noul sezon competțional, 2013-14, în care obiectivul echipei este reconstrucția și omogenizarea, întrucât lotul este foarte diferit de cel care a încheiat stagiunea 2012-13. Mai mult decât atât și banca tehnică a suferit modificări: Dorin Pintea a ajuns din secund antrenor principal și va fi ajutat de Paul Chetreanu. Acesta din urmă a decis să se retragă din activitatea de jucător la doar 28 de ani, din cauza multiplelor accidentări suferite, care l-au ținut mult timp în afara terenului.

„Suntem pregătiți pentru startul de sezon. Mai avem de lucrat și îmbunătățit jocul, atât în apărare, cât și în atac, dar sper că în următoarele săptămâni să progresăm. Avem o echipă aproape nouă față de sezonul trecut și este foarte greu să formezi relațiile de joc“, a declarat Dorin Pintea, referitor la stagiune ce bate la ușă.
Tehnicianul clujenilor a mai spus că formația din Craiova a fost revelația sezonului trecut și se așteaptă la o dublă echilibrată în Cupa României. „Anul trecut Craiova a fost revelația campionatului, ei jucând fără presiune și de acolo și rezultatele. Acum se așteaptă rezultate mai bune la ei și apare presiunea. Mă asșept la o dublă echilibrată în Cupa României, toți jucătorii lor sunt foarte buni, Maric, Dzambic, Seals. Probabil noi suntem în avantaj, având în vedere că jucăm manșa decisivă la Cluj“, a mai precizat antrenorul de la „U“ BT Mobitelco.


Hargrove: „Mai avem de muncit“

Darius Hargrove, shooting-guard-ul formației clujene, a declarat că este pregătit pentru noul sezon, dar echipa mai are de muncit. „Sunt pregătit pentru debutul de sezon, dar ca  echipă mai avem mult de muncit pentru a închega relațiile de joc, pentru a juca mai bine. Jucăm bine individual, dar trebuie să muncim mai mult la jocul colectiv. În ceea ce privește începutul de sezon, ne așteaptă un meci dificil in Cupa României, la Craiova“, a spus americanul de la „U“ BT Mobitelco.
Meciul dintre SCM „U“ Craiova și „U“ BT Mobitelco va avea loc joi, 19 septembrie de la ora 17.15 și va fi transmis în direct de Digisport 3.

Ultimele Stiri
abonare newsletter