Sport

Cuic pleacă de la „U“ Mobitelco BT

<p /><img src="documente/stories/07_iulie/04_ziua/09 cuic2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Branko Cuic, unul dintre cei mai buni şi mai iubiţi jucători de la „U“ Mobitelco BT Cluj, nu va mai continua din sezonul următor alături de campioana României.

Venit în 2007 la formaţia clujeană, Branko Cuic a decis că este momentul să se întoarcă în ţara natală, deşi iniţial anunţase că doreşte să mai rămână la campioana României. „Vreau să mulţumesc fanilor de la Cluj, precum şi celor din club pentru aceşti minunaţi ani, pentru că m-au sprijinit şi au luptat împreună cu mine pentru a deveni campioni. Este un adevărat privilegiu pentru mine să fac parte din această echipă! Fanii mei şi ai echipei trebuie să mă înţeleagă, fiica mea începe şcoala în această toamnă şi trebuie să fiu alături de familie, trebuie să fac nişte schimbări în viaţa mea. Când am venit la Cluj, am visat să devin campion cu această echipă şi cred că este cel mai potrivit să părăsesc Clujul ca un campion. Plec bogat de la Cluj, sunt cu adevărat bogat spiritual, pentru că am câştigat aici o mulţime de prieteni! Vă mulţumesc tuturor!“, a declarat Cuic, conform site-ului oficial al baschetbaliştilor „alb-negri“.

Marcel Ţenter, antrenorul de la „U“ Mobitelco BT, regretă că unul dintre cei mai valoroşi elevi ai săi pleacă de la echipă. „Din păcate, unul dintre cei mai importanţi membri ai echipei de anul trecut, Branko Cuic, a luat decizia de a ne părăsi. Branko este un jucător în care mulţi tineri au văzut un model. A fost mereu în inima fanilor şi în multe momente cheie a dat tonul echipei noastre. Îi mulţumim pentru tot“, a declarat tehnicianul campionilor.


Şi preşedintele Mircea Cristescu regretă plecarea lui Cuic, despre care spune că a fost mereu trup şi suflet pentru echipă. „Este un om care a fost trup şi suflet pentru echipa noastră, un jucător cum rar întâlneşti, cu o putere de luptă extraordinară, un jucător de echipă pe care cu greu îl vom putea înlocui. Niciodată nu vom putea găsi un alt Cuic! Îi mulţumim pentru absolut toate zilele în care a stat alături de noi. Îi urez multă fericire şi  sănătate“, a spus oficialul campioanei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter