Sport

Încă o victorie pentru CFR

<p />Pregătirile noului sezon merg foarte bine pentru CFR Cluj, elevii lui Jorge Costa reuşind să mai câştige o partidă amicală, 1-0 cu SV Ried.

„Feroviarii“ au un stagiu de pregătire reuşit, nefiind învinşi în nici un meci până acum. Adversara de sâmbătă a clujenilor a fost SV Ried, câştigătoarea Cupei Austriei în sezonul recent încheiat. Elevii lui Jorge Costa au condus autoritar prima parte a jocului, iar după ce Rafael Bastos a trimis mingea în bară în minutul 25, Ronny a deschis scorul 10 minute mai târziu. În minutul 60, antrenorul portughez a schimbat toată echipa, iar jocul clujenilor nu a mai mers ca în prima parte a meciului.

Acesta a fost al patrulea meci şi ultimul al „feroviarilor“ din primul cantonament al verii. Celelalte trei au fost câştigate cu 16-0 în faţa amatorilor de la Bischofshofen, 1-0 cu SV Grodig şi 2-0 cu APOEL Nicosia.


Lotul „feroviarilor“ a revenit duminică seara la Cluj. După câteva zile libere, miercuri (6 iulie), echipa din Gruia se va întoarce în Austria, în localitatea Koseen, pentru al doilea cantonament din această vară. În cadrul următorului stagiu de pregătire, CFR va mai juca câteva amicale, cu formaţiile Omonia Nicosi (11 iulie), Dinamo Moscova (13 iulie) şi SC Freiburg (15 iulie).

Sezonul 2011-12 al Ligii 1 va începe în data de 24 iulie. FRF şi LPF au anunţat calendarul competiţional, iar în zilele următoare va avea loc şi tragerea la sorţie pentru stabilirea programului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter