Sport

Dragomir se retrage în 2014

<p />Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat azi că se gândeşte să se retragă de la conducerea forului pe care îl conduce în 2014.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a spus azi că intenţionează să se retragă în anul 2014, când îi va expira mandatul în curs. „Mă gândesc la retragere. Da, Dragomir se gândeşte la retragere. Dar mă gândesc la o retragere din 2014, nu acum. Mai am doi ani până se termină mandatul“, a spus oficialul Ligii.

Dragomir nu se teme că va fi demis de conducătorii cluburilor din Liga 1 la Adunarea Generală Ordinară programată la 18 iulie. „Nu mă tem de Adunarea Generală. Până în 2014 e greu să mă demită. N-am legături eu cu nici un preşedinte, dar eu îmi văd de treabă şi fac lucrurile în aşa fel să fie bine pentru toţi“, a mai spus Dragomir.


Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că vrea să convoace AG a LPF pentru a-l înlocui pe Dragomir, cu un proiect prin care fiecare conducător de club să conducă liga profesionistă câte şase luni. „Eu o să propun ca fiecare club să ţină preşedinţia şase luni, în funcţie de cum cade la sorţi. Mie poate să-mi vină rândul şi peste nouă ani. Ca să nu mai speculeze el. O să votăm în AG să schimbăm punctul ăla din statut, ca preşedintele să nu se mai aleagă prin vot şi să se facă prin rotaţie“, a spus Becali. Finanţatorul Stelei a menţionat că are deja aliaţi împotriva lui Dragomir. „Eu am primit telefoane de prin străinătate, de la conducători de club care erau cu el înainte şi care-l înjurau acum. Am contactat deja 5 - 6 pentru convocare. Vreau să semneze convocarea 12 inşi, ca să fim siguri. Să terminăm cu el“, a mai spus Becali.

Becali şi preşedintele LPF şi-au declarat război „total“ săptămâna trecută, adresându-şi injurii dure şi ameninţându-se reciproc, după ce oficialul stelist l-a acuzat pe Dragomir că i-a înşelat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul plătit pentru intermedierea vânzării drepturilor TV.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter