Sport

Victorii pentru Ungur şi Cosma

<p /><img src="documente/stories/07_iulie/12_ziua/09 ungur cosma rs.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Danny Ungur şi Vlad Cosma s-au impus la Raliul Sibiului, reuşind să câştige clasele la care au participat.

Echipajul Napoca Rally Academy, format din Danny Ungur şi Tony Avram, a bifat la Raliul Sibiului a patra victorie la clasa 19 din patru posibile în acest sezon. Decis să nu forţeze, Ungur a început prudent, primele trei probe speciale fiind adjudecate de Edwin Keleti, dar pilotul NRA a revenit şi s-a impus în probele de noapte, PS4 Păltiniş şi PS 5 Şanta. „Îmi pare rău pentru cei care au abandonat, în primul rând pentru Bogdan Marişca, dar Sibiul este Sibiu şi iată că ne dă încă o lecţie! Un raliu greu, în care ai nevoie de mult mai mult decât abilităţile de pilot“, a declarat Danny Ungur după sosire.

Şi Vlad Cosma şi Florin Dorca au reuşit să se impună la clasa 6 şi în Citroen Racing Trophy şi să preia conducerea în clasamentul general al clasei şi in cel al trofeului. Cosma se declară însă dezamăgit de locul patru obţinut în competiţia maşinilor cu două roţi motrice: „Din păcate atât am putut face cu această maşină. 80% dintre probe au fost în urcare, lente, cu multe ace de păr, ceea ce nu a avantajat de loc micul nostru Citroen C2R2“, a spus Vlad Cosma.


Juniorul Florin Tincescu, de la NRA, a reuşit o performanţă extraordinară la primul său raliu pe macadam, urcând împreună cu copilotul său, Dan Haţigan, pe a doua treaptă a podiumului Cupei Dacia şi ocupând prima poziţie în clasamentul rezervat debutanţilor din cadrul cupei monomarcă. Şi celălalt junior al team-ului clujean, Simone Tempestini, alături de Lucio Bagio, copilotul său, şi-a îndeplinit obiectivul şi a ajuns la finalul Raliului Sibiului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter