Sport

CFR are apărare de fier!

<p /><img src="documente/stories/07_iulie/13_ziua/09 cfr uzb.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj a câştigat cu 1-0 amicalul jucat în Austria împotriva naţionalei Uzbekistanului.

Acesta a fost al şaselea succes al „feroviarilor“ din pre-sezon, toate fără gol primit.

Elevii lui Jorge Costa sunt neînvinşi în partidele amicale jucate în această vară.


Deşi iniţial era programat luni seară un amical împotriva formaţiei Al Ain (echipa din Emiratele Arabe Unite, pregătită de Cosmin Olăroiu), acesta nu s-a mai disputat. „Feroviarii“ au găsit un adversar la fel de redutabil în locul arabilor, naţionala statului Uzbekistan.

Foştii campioni ai României s-au impus cu 1-0 în meciul jucat în localitatea austriacă. Golul victoriei a fost înscris de Ionuţ Rada, în minutul 72. Antrenorul Jorge Costa a început început cu următorul „11“: Nuno Claro - Lionn, Nuno Diogo, Rada, Camora - Bastos, Peralta, Renan Garcia - Sougou, Kapetanos, Ronny, iar pe parcurs au mai intrat şi alţi jucători.


Acesta a fost cel de-al şaselea succes al echipei din Gruia în meciurile de pregătire premergătoare sezonului 2011-12 al Ligii 1, care va începe în mai puţin de două săptămâni. CFR a mai învins formaţiile: Bischofshofen (16-0), SV Grodig (1-0), APOEL Nicosia (2-0), SV Ried (1-0), FC Kuffstein (3-0).

Astăzi, CFR Cluj va juca încă o partidă amicală, în compania celor de la Dinamo Moscova. Meciul se va disputa la ora 17 (ora României), în localitatea Uttendorf şi va fi transmis în direct de DigiSport.


Mureşan, mulţumit de transferuri

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, s-a declarat foarte mulţumit atât de transferurile efectuate în această pauză competiţională, cât şi de rezultatele obţinute în partidele de pregătire. „E important că avem şase victorii din şase în amicale. Mă bucur mai ales că nu am primit gol. Am câştigat două titluri bazându-ne pe o apărare foarte bună, deci cred că suntem pe drumul cel bun. Prin organizare bună şi prin posesie poţi să faci puncte. Mă îngrijorează un singur lucru, că ratăm foarte mult. Cred că am adus câţiva jucători peste media campionatului, care au adus un plus de valoare echipei. S-au integrat foarte rapid, la fel şi antrenorul Jorge Costa, iar acest lucru se vede. Sper să ne revenim, pentru că locul din sezonul trecut ne-a lăsat un gust amar“, a spus Iuliu Mureşan după victoria CFR-ului în faţa naţionalei uzbece.


În prima etapă a Ligii 1, CFR va juca acasă împotriva formaţiei Astra Ploieşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter