Sport

Încă o medalie pentru orientariştii clujeni

<p />Orientariştii clujeni au fost printre cei mai buni concurenţi care au participat zilele trecute la o competiţie în localitatea ungară Pecs.

Competiţia din ţara vecină s-a bucurat de prezenţa a nu mai puţin de 3.334 de concurenţi din 43 de ţări.

Zsuzsa Fey, de la Clubul Sportiv TranSilva a câştigat aurul pe categoria F 35, fiind urmată de austriaca Susane Casanova şi de o altă clujeancă, Agnes Simon, de la Compass Cluj (legitimată şi la Egri Testedzo Club).


Atilla Kiss a obţinut locul 14 la categoria M 40 B, alţii doi clujeni aflânduse în urma sa: Istvan Zsigmon, locul 32, şi Demian Bogdan, pe locul 39. Primii doi sportivi sunt legitimaţi la Compass, iar ultimul la Clubul de Orientare Dudu Floreşti.

Arpad Tokes (de la TranSilva) s-a impus la categoria M 50 B, fiind cel mai bun din cei 80 de sportivi care au concurat la această categorie. La M 55 b, Sandor Fey (Compass) a obţinut medalia de bronz, iar la M 55 C Zoltan Vassy (Compass) a terminat al 20-lea din 54 de concurenţi.


La categoria M 65 C, Gabor Simon (Compass) a terminat al 55-lea, iar Dumitru Cioban (CO Dudu Floreşti) al 58-lea. La categoriat M 65 D, Janos Kuszalik, de la TranSilva, a terminat pe locul 38, iar la M 70 A, David Căpraş a terminat pe locul 72.

La proba de sprint de la la categoria F 35, Veronica Minoiu de la CSU Craiova a fost aproape de medalie, încheind pe locul 4, iar Agnes Simon a terminat pe locul 7.


Ovidiu Muţiu, de la CSU Craiova a obţinut medalia de argint la categoria M35 A.

Cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii despre concursurile de orientare pe site-ul www.wmoc2011.hu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter