Actualitate

Salina Turda, decor de videoclip

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/14_ziua/salina-turda-2.jpg" border="0" alt="salina turda" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Videoclipul melodiei „Change” a trupei Hotel FM, care reprezintă România la Eurovision 2011, a fost filmat în mai multe locaţii, inclusiv în Salina de la Turda.</p>

TVR a finalizat în aceste zile videoclipul melodiei „Change“, care reprezintă România la concursul Eurovision 2011 din Germania.

Clipul a fost filmat la jumătatea lunii februarie, în mai multe locaţii, printre care şi Salina la Turda. „Locaţiile alese sunt câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice: Castelul Bran, hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, Salina Turda, zona Bran - Moeciu. Echipa a dorit să filmeze şi la Babele, însă telecabina nu a funcţionat în acea perioadă din cauza vântului puternic şi a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emoţii echipei în toate cele patru zile de filmare, mai ales la Bâlea, unde exista riscul ca echipa să rămână blocată pe munte din cauza viscolului. În ciuda gerului din cele patru zile de filmare, întreaga echipă s-a bucurat de o căldură şi ospitalitate deosebită din partea gazdelor, indiferent de locaţie”, au povestit reprezentanţii Televiziunii Publice. Astfel, conducerea primăriei Turda a ajutat echipa TVR cu cazarea şi filmarea la Salina Turda, iar în plus a „făcut rost” şi de circa 150 de adolescenţi care apar în videoclip.


Videoclipul piesei „Change” a fost făcut public în acest weekend, urmând ca de astăzi să înceapă difuzarea lui pe posturile TVR.

Concursul Eurovision va avea loc la Dusseldorf pe 10, 12 si 14 mai, iar pentru marele premiu se vor lupta artişti din 38 de ţări.


Trupa Hotel FM, care a câştigat selecţia naţională a competiţiei, va concura în a doua jumătate a celei de-a doua semifinale, alături de artişti din Belarus, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Macedonia, Irlanda, Israel, Letonia şi Slovenia. Trupa Hotel FM e formată din David Bryan (voce), Gabriel Băruţă (pian & backing vocals) şi Alex Szus (tobe).

salina turdasalina turda

Ultimele Stiri
abonare newsletter