Actualitate

Vicepreşedintele UDMR va fi anunţat pe 2 aprilie, la Cluj

<p />Consiliul Regional Unional al UDMR se va întruni la începutul lunii viitoare la Cluj-Napoca.

Reprezentanţii Consiliului Regional Unional (CRU) al UDMR se întâlnesc la sfârşitul săptămânii viitoare la Cluj-Napoca pentru a discuta pe marginea propunerilor pentru funcţiile de vicepreşedinte şi de secretar general ai UDMR.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat zilele trecute că şedinţa CRU al UDMR se va organiza în 2 aprilie, la Cluj-Napoca. În cadrul întâlnirii care va avea loc la Teatrul Maghiar de Stat se vor face propuneri pentru noile funcţii instituite la Congresul UDMR de la Oradea, mai exact cea de vicepreşedinte şi cea de secretar general al Uniunii, arată reprezentanţii UDMR. Potrivit acestora, la Congresul UDMR de luna trecută s-a anunţat că “centrul de comandă” al Uniunii se va afla la Cluj, unde va funcţiona atât Secretariatul General al UDMR, cât şi Cabinetul preşedintelui UDMR, în sediul actualului Prezidiu Executiv.


Data pentru care este programată şedinţa CRU de la Cluj va permite delegaţilor Consiliului Regional Unional să participe şi la inaugurarea oficială a grupului statuar Mathias Rex din centrul Clujului, restaurat cu sprijinul şi colaborarea guvernelor român şi ungar.

Udemeriştii s-au întrunit şi vineri la Cluj-Napoca, tot pentru chestiuni organizatorice, în cadrul unei şedinţe de constituire a Prezidiului Uniunii, format, conform Statutului, din 18 membri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter