Politică

Elena Udrea: Candidatura unei femei la președinție este realistă, mă bucură spusele lui Traian Băsescu

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/22/04-elena udrea.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, în cadrul emisiunii ”Interviurile lui Ion Cristoiu" difuzată de B1 TV, că se bucură de faptul că președintele Traian Băsescu admite posibilitatea ca o femeie să candideze la alegerile prezidențiale.</strong></p> <p><strong>


"Am auzit ecourile declarației, m-am bucurat că Traian Băsescu a ajuns la această concluzie. Acum vreo doi ani am avut o opinie diferită, spunea că o femeie nu ar fi votată. Momentul este realist", a spus Udrea.

Aceasta a adăugat că o candidatură din partea unei femei ar putea veni, dacă nu în 2014, atunci în 2018, dar că întreaga situație este un progres în privința mentalității românilor.

"Poate să fie vorba de 2018. Dar, de la situația în care din start candidatura unei femeie era exclusă, până la situația în care spunem cu un an înainte de alegeri este un pas înainte. Orice om politic care face carieră politică se gândește ca la un moment dat să fie în situația de a candida", a mai spus Udrea.

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, la o întâlnire cu femeile de afaceri, că se apropie și în România momentul candidaturii unei femei pentru scaunul de la Cotroceni

Ultimele Stiri
abonare newsletter