Sport

Rezultate bune la Raliul Mureşului

<p />Două echipaje de la Napoca Rally Academy au urcat pe podium la finalul Raliului Târgu Mureş, care s-a desfăşurat în weekend.

Echipajul Marco Tempestini - Dorin Pulpea a ocupat locul doi, în timp ce Bogdan Marişca şi Sebastian Iţu au terminat pe a treia poziţie. Pentru Tempesta şi Pulpea rezultatul este cu atât mai important cu cât vine în urma unei perioade de ghinioane şi rezultate negative în competiţia internă, perioadă care a început în 2010 tot la Târgu Mureş. De această dată, echipajul NRA a avut parte de o cursă bună, cu două time-scratch-uri pe probele speciale, după o alegere corectă a pneurilor în condiţiile unor schimbări extreme ale vremii.

„Am reuşit un loc trei, statistic este un rezultat bun, suntem lideri în campionat, dar nu am avut o evoluţie care să ne bucure şi mai avem mult de lucrat“, a spus Bogdan Marişca.


Echipajul Danny Ungur - Tony Avram a dominat întrecerea la clasa 19 şi la Târgu Mureş, la fel ca la Tess Rally. Cei doi şi-au adjudecat lejer victoria, stabilind cel mai bun timp al clasei în toate probele speciale, în unele dintre ele fiind chiar foarte aproape de vârful clasamentului general.

Şi Vlad Cosma şi Florin Dorca au obţinut un rezultat bun, terminând Raliul Târgu Mureş pe locul doi în clasamentul clasei 6, al maşinilor cu două roti motrice şi al Trofeului Citroen şi pe primul loc în clasamentul juniorilor. Un alt junior, Florin Tincescu, alături de copilotul Dan Haţigan, a făcut o cursă bună şi a terminat pe locul patru la Cupa Dacia


Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop“ va avea loc la Cluj în ultimul week-end din luna mai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter