Sport

„U“ Mobitelco BT, din nou în finală!

<p><img src="documente/stories/05_mai/10_ziua/11-mobi-finala-mod3jpg.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco BT a trecut de Gaz Metan Mediaş în semifinalele campionatului, după un meci decisiv dramatic.</p>

 

 


Elevii lui Marcel Ţenter s-au impus cu scorul general 3-2. În ultimul meci, desfăşurat duminică seara la Sala Sporturilor „Horia Demian“, clujenii au câştigat cu 80-70, pe sferturi 19-11, 21-27, 15-14 şi 25-18. În finală, „alb-negrii“ vor da piept din nou cu CSU Asesoft Ploieşti, campiona din ultimii ani, care i-a mai învins în finalele din 2006, 2008 şi 2010.

Căpitanul „studenţilor“, Mihai Silvăşan, a declarat la finalul meciului cinci al semifinalei că echipa sa va pregăti foarte bine finala împotriva ploieştenilor. „Am trecut de semifinale, iar acum mai avem doar un hop, finala. Vreau să dedic această victorie unui om extraordinar, Viorel Albert, care e alături de noi de mult timp. Publicul a fost extraordinar, ne bucurăm şi le mulţumim din tot sufletul pentru că au fost alături de noi. Sunt convins ca Ploieştiul va pregăti meciurile foarte bine, iar datoria noastră este să ne pregătim foarte bine şi să nu cedăm“, a declarat Mihai Silvăşan.


 

Ţenter: „Trebuie să oprim Ploieştiul“


 

Tehnicianul Marcel Ţenter a declarat la finalul ultimului meci cu Gaz Metan că pentru „U“ Mobitelco abia acum începe sezonul şi că speră să câştige campionatul pentru binele baschetului românesc.


„A fost o serie extrem de dificilă, însă mă bucur foarte mult că am rezistat atât fizic cât şi psihic, am dovedit foarte multă tărie de caracter. Vreau să felicit Mediaşul, ne-au pus probleme pe tot parcursul seriei, n-au câştigat degeaba Cupa României. A fost un public senzaţional, iar pentru asemenea meciuri merită să te antrenezi şi merită să faci toate sacrificiile. Ne-am dorit foarte mult această finală, iar pentru noi sezonul abia acum începe. Trebuie să ne luăm revanşa cu Asesoft, trebuie să oprim supremaţia lor, pentru binele baschetului românesc“, a declarat Ţenter.

Finala campionatului se va juca după sistemul „cel mai bun din şapte meciuri” iar meciurile vor avea loc în 14 şi 15 mai la Ploiesti, iar în 21 şi 22 mai la Cluj. Dacă va mai fi nevoie, meciul 5 se va disputa în 28 mai la Ploieşti, meciul 6 în 1 iunie la Cluj, iar meciul 7 , în 5 iunie, tot la Ploieşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter