Sport

„U“ Cluj, învinsă de Pandurii

<p /><img src="documente/stories/05_mai/10_ziua/10 pandurii u mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a pierdut meciul din deplasare de duminică seara cu Pandurii Târgu Jiu, 0-2, iar Machado a fost eliminat în ultimul minut.

 

Elevii lui Ionuţ Badea au avut o primă repriză foarte slabă, în care au fost dominaţi copios de formaţia olteană. Ionuţ Rada a deschis scorul în minutul 22, cu o lovitură de cap din şase metri, după un corner de pe partea dreaptă a atacului Pandurilor. Gazdele au dominat în continuare jocul până la pauză, clujenii trezindu-se abia în repriza secundă. Delgado a avut execuţie frumoasă în minutul 54, însă şutul său a trecut pe lângă bara porţii lui Lazăr. După această ocazie a Universităţii, Pandurii au reuşit să înscrie şi să se desprindă la 2-0: Vranjes a centrat din partea dreaptă, iar Brata, rămas singur în careul clujean, a reluat cu latul în plasă de la 6 metri.


 

Badea: „Pandurii au fost mai determinaţi“


 

Tehnicianul Universităţii, Ionuţ Badea, a declarat la finalul meciului că echipa gazdă a fost mult determinată în acest meci, decisiv pentru salvarea de la retrogradare a gorjenilor. „A fost o partidă decisă de determinarea cu care au jucat gazdele. Din păcate, noi nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul motivaţional al acestui joc. Pandurii au meritat victoria, noi nu am reuşit nimic, deşi am avut situaţii de a reintra în joc. Universitatea are obiectiv locurile 8-12, matematic ne-am atins obiectivul, dar e important să mai acumulăm puncte pentru imagine, pentru suporteri şi pentru a urca mai sus în clasament. Obiectivul nostru nu este să fim deasupra celor de la CFR, dar pentru suporteri acest lucru este important“, a spus antrenorul „şepcilor roşii“, după înfrângerea în faţa Pandurilor.


 

Caseta tehnică


 

Pandurii Tg. Jiu: Lazăr - Pleaşcă (G.Matei '46), Viera, Rada (Neagu '90+1), Grecu - Popete, Voiculeţ, Vranjes, Nistor, Brata (Apostu '67) - Stromajer.


„U“ Cluj: M.Popa - Buhuş, Abrudan, D.Munteanu, Bazzi - Nasser, Păcurar (Voican '69) - Cojocnean, Ad.Cristea (V. Gheorghe '89), Delgado (Mendy '69) - Machado.

Cartonaşe galbene: Popete '44, Rada '77 / Ad. Cristea '22, Machado '32, '90, Abrudan '87. Cartonaş roşu: Machado '90.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Andrei Constantinescu, Valentin Avram (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă). Observatori: Nicolae Grigorescu, Rodion Cămătaru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter