Sport

12 medalii pentru judo-ul clujean

<p><img src="documente/stories/05_mai/11_ziua/judo3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Secţia de judo de la clubul Universitatea CSM Cluj</p>

a participat la Cupa României şi la Campionatul Naţional Ne-Waza, desfăşurat recent la Deva.

 


La Cupa României, judokanele au obţinut trei medalii de aur şi patru de bronz, iar la Ne-Waza, două de aur si trei de bronz.

Antrenoarea Gianina Andreica a declarat la finalul competiţiei că este foarte mulţumită de evoluţiile elevelor sale, care i-au depăşit aşteptările. „Ne-am prezentat la Cupa României cu sportive pe fiecare categorie de greutate, chiar şi cu două sportive pe categorie (regulamentul permite să înscrii în această competiţie un număr nelimitat de sportivi, dar cu vârsta peste 15 ani – n.r.). Rezultatele au fost conform aşteptărilor, sportivele noastre şi-au confirmat valoarea, câştigând fără nici o problemă la categoria 63 kg prin Căprioriu, 52 kg Ungureanu, iar o surpriză frumoasă a făcut Loredana Ohâi, în finala categoriei 57 kg, câştigând prin IPON în faţa sportivei de la CS Steaua, Andreea Chitu, campioana europeană  U-23 în anul 2010“, a declarat antrenoarea.


 

Rezultate:


Cupa României:

Monica Ungureanu - loc 1 - cat. 52 kg


Loredana Ohâi - loc 1 - cat. 57 kg

Corina Căprioriu - loc 1 - cat. 63 kg


Diana Kovacs - loc 3 - cat. 48 kg

Cristina Matei - loc 3 - cat. 52 kg

Ana-Maria Lazăr - loc 3 - cat. 63 kg

Ramona Ene - loc 3 - cat. +78 kg

 

Campionatul Naţional Ne-Waza

 

Monica Ungureanu - loc 1 - cat. 52 kg

Loredana Ohâi - loc 1 - cat. 63 kg

Cristina Matei - loc 3 - cat. 52 kg

Ana-Maria Lazăr - loc 3 - cat. 63 kg

Dragoş Câmpean - loc 3 - cat. 66 kg

Ultimele Stiri
abonare newsletter