Sport

Dragomir nu se târguieşte: 45 mil. € pentru pachetele TV

<p><img src="documente/stories/06_iunie/22_ziua/mitica dragomir.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cluburile vor 45 milioane de euro pentru pachetele de meciuri rămase.</p>

 

LPF a stabilit preţul pentru drepturile TV ale Ligii I.


Adunarea Generală a LPF a decis ca plafon minim pentru drepturile de televizare ale celor şase pachete de meciuri din Liga I disponibile suma de 45 de milioane de euro plus TVA pentru trei ani sau 15 milioane pe un an, a anunţat preşedintele LPF, Dumitrru Dragomir. El a mai spus că aşteaptă ofertele până în data de 27 iunie.

Becali: „Dacă vor bine, dacă nu, să fie sănătoşi”


Înainte de anunţul lui Dragomir, finanţatorul stelist, Gigi Becali, afirmase că există o ofertă de 37 de milioane de euro pentru cele şase pachete, fără a preciza însă de la ce post TV este oferta. „Adunarea Generală a decis ca plafon minim 45 de milioane de euro plus TVA pentru trei ani sau 15 milioane pe un an. Dacă vor bine, dacă nu, să fie sănătoşi. Dacă nu, nu vom vinde, ţinem noi drepturile. Până acum există doar o ofertă de 37 de milioane, noi vrem 45. Dacă nu vindem, nu-i nicio problemă, nu murim de foame”, a ţinut să precizeze Becali.

Vă reamintim că la licitaţia din 4 aprilie, la care au participat societăţile SC Antena TV Group SA, SC RCS&RDS SA şi SC Romtelecom SA, au fost adjudecate numai trei pachete dintre cele nouă. Astfel, LPF a vândut drepturile TV pentru prima ligă către DigiSport (13,2 milioane de euro), Dolce Sport (12,9 milioane de euro) şi Antena 1 (10,5 milioane de euro).

Ultimele Stiri
abonare newsletter