Sport

Antrenorul CFR e dorit de FC Porto

<p><img src="documente/stories/06_iunie/22_ziua/09 costa.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></p> <p />FC Porto îl vrea pe antrenorul lui CFR Cluj în locul lui Villas Boas, scrie presa portugheză.

Totuşi,  conducerea clubului e convinsă că tehnicianul nu va lăsa echipa clujeană.

 


Abia instalat la CFR Cluj, tehnicianul “feroviarilor”, Jorge Costa, este dorit în funcţia de antrenor la FC Porto în locul lui Andre Villas Boas, care pleacă la Chelsea Londra.

„José Peseiro, Jorge Costa sau Leonardo Jardim ar putea ajunge la FC Porto. Numele lui Jorge Costa este cel mai des citat - are contract cu CFR Cluj, dar îl poate desface în orice moment - dar şi cel al lui Jose Peseiro, tehnician fără angajament şi pe placul oficialilor. De asemenea, Leonardo Jardim a fost foarte lăudat de preşedintele Pinto da Costa la începutul acestui an”, scrie publicaţia portugheză A Bola. Conform sursei citate, FC Porto a aflat prima oară de intenţiile grupării Chelsea în urmă cu 15 zile, însă totul a luat amploare luni, când Andre Villas Boas a anunţat conducerea că londonezii sunt dispuşi să-i plătească rezilierea, în valoare de 15 milioane de euro.


Mureşan: Sunt doar invenţii

În replică, conducerea clubului CFR Cluj a declarat ieri că informaţiile apărute în presa lusitană sunt simple zvonuri, sau chiar “invenţii”, după cum le-a catalogat preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, în presa centrală. “Jorge Costa înseamnă foarte mult pentru Porto, dar este sub contract cu noi şi nu pleacă. Am discutat cu el despre informaţiile apărute în Portugalia, dar nu ştie nici el nimic şi nu cred că e adevărat. Sunt simple zvonuri lansate de presa de acolo”, a spus Mureşan.


„99, 9%, Costa rămîne la Cluj. Eu oricum nu ţin pe nimeni cu forţa aici, dacă are inima în altă parte”, a spus pentru gsp.ro finanţatorul Arpad Paszkany.

Ultimele Stiri
abonare newsletter