Sport

Botezan merge în Braziliaţ la Jocurile Mondiale Militare

<p><img src="documente/stories/06_iunie/23_ziua/09 botezan prundis.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Mihaela Botezan-Prunduş, atletă legitimată la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, a plecat la începutul săptămânii în localitatea Piatra Arsă, din munţii Bucegi, unde efectuază un stagiu de pregătire care se va încheia în 11 iulie.</p>

 

Atleta clujeancă se pregăteşte pentru Jocurile Mondiale Militare din Brazilia, competiţie ce se va desfăşura la Rio de Janeiro, în perioada 12 -26 iulie 2001. Mihaela Botezan este singura atleta care va reprezenta România la această întrecere internaţională.


Sportiva Universităţii Cluj deţine recordul mondial militar la 5.000 de metri, din decembrie 2003, când a obţinut timpul de cu 15 minute şi 10 secunde, la Jocurile Mondiale Militare desfăşurate în oraşul sicilian Catania, din Italia.

Mihaela Botezan a declarat că doreşte să obţină un rezultat cât mai bun la ediţia de la Rio de Janeiro şi să îşi apere recordul stabilit în 2003. „Vreau să-mi apăr recordul mondial militar pe care l-am facut în 2003, la ediţia a treia a Jocurilor Mondiale Militare din Italia. CS Universitatea mă susţine cu un stagiu de pregătire la altitudinea de 2.000 m, la Piatra Arsă, pentru a avea şansa să-mi apăr recodul mondial, care este totodată şi baremul pentru Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra“, a declarat atleta legitimată la CS „U“ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter