Sport

„U“ Mobitelco se întâreşte în apărare

<p />Noua campioană a României la baschet masculin, „U“ Mobitelco BT Cluj, s-a întărit în apărare cu Mita Paul, un fundaş venit de la CSM Bucureşti.

Clujenii vor să îşi păstreze titlul şi în sezonul următor şi pentru a întări defensiva au transferat un fundaş care s-a remarcat în sezonul recent încheiat.

Mihail Octavian Paul, cunoscut ca Miţă Paul, este un fundaş cu experienţă, în vârstă de 29 de ani, care a mai jucat la echipele Dinamo, Rapid, CSU Ploieşti, Elba Timişoara şi CSM Bucureşti. Sportivul se declară încântat de faptul că a ajuns în lotul campionei. „Am mai avut discuţii cu Marcel Ţenter când eram la lotul naţional, el m-a convins, mai ales prin rezultatele de anul acesta. Clujul m-a convins, ca echipă şi ca tradiţie, că este o alegere potrivită. Acest transfer este exact ce mi-am dorit şi sper să avem cât mai multe succese împreună, inclusiv pe plan european. Pe fani îi aşteptăm să fie alături de noi, nici nu mă îndoiesc că aşa va fi, sunt fericit că o să am parte de atmosfera binecunoscută de la Cluj!“, a declarat Miţă Paul, noul fundaş al campionilor de la „U“ Mobitelco BT.


Marcel Ţenter, tehnicianul clujenilor, declară că Miţă Paul a fost transferat datorită experienţei pe care aceast o are, atât în competiţiile interne, cât şi la echipa naţională. „Am încercat să menţinem structura lotului de anul trecut, care a funcţionat, dar am simţit nevoia de sânge proaspăt în cadrul echipei. L-am ales împreună cu Mircea Cristescu pe Miţă Paul, care are deja experienţă mare, atât în Divizia A, cât şi la echipa naţională. Eu sper ca împreună cu noii lui colegi să îşi dovedească valoarea şi să ne ajute pentru a ne apăra titlul în sezonul urmator“, a declarat antrenorul campionilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter